Hírek

 

A Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) egy 2003-ban alapított szervezet, melynek célja a fogyasztók jogi védelme és az ehhez kapcsolódó tevékenységek támogatása. Az Egyesület a Gazdasági Versenyhivatal megbízásából és vele együttműködésben dolgozó szegedi Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodájába keres heti 4-12 órában

TANÁCSADÓT.

A GVTI tanácsadók feladata, a versenypolitika, a versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal és védelme kérdéseivel kapcsolatba kerülő szervezetek és személyek (fogyasztók) tájékozottságának, versenyjogi ismereteinek és fogyasztói tudatosságának növelése, panaszlevelek megírása, beadványok elkészítése, fogyasztóvédelmi problémák feltárása sajtó munkatársak számára, évente 3 szakmai rendezvény megszervezése, ennek keretében előadás tartása.

Elvárások:
– felsőfokú jogi végzettség
– fogyasztóvédelem területén szerzett legalább 1 éves szakmai gyakorlat
– önálló munkavégzés

Előny:
– versenyjogi ismeretek
– ügyfélszolgálaton végzett tanácsadásban szerzett gyakorlat

Amit kínálunk:
– szakmai háttértámogatás
– folyamatos fejlődési lehetőség

Feladatok:
– tanácsadás általános fogyasztóvédelmi és versenyjogi kérdésekben
– szakmai anyagok összeállítása
– együttműködő partnerek felkutatása
– évente 3 szakmai rendezvény megszervezése, ennek keretében előadás tartása

A tanácsadók az irodában a hét minden munkanapján napi 4 órában várják a megkereséseket. Az irodában jelenleg két tanácsadó dolgozik, akik mellé keresünk 3.-dik személyt, aki megbízási jogviszonyban heti 4-12 órában fogja ellátni tevékenységét. A tanácsadó szolgáltatást, a szegedi csapat előre meghatározott munkarendben végzi, az irodavezetővel történő egyeztetésnek megfelelően.

A tanácsadói munka ügyvédi tevékenység mellett végezhető.

Munkavégzés helye:
Szeged

Munkavégzés kezdete:
2017. április 1.

Jelentkezés módja:
E-mailben, önéletrajz és motivációs levél elküldésével: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2017. március 24.