Hírek

Tisztelt Címzett!

Ezúton meghívjuk Önt a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Bűnügyi Tudományok Intézete és Dr. Újhelyi Bence ügyvéd közös szervezésében megrendezésre kerülő AZ ÚJ BÜNTETŐELJÁRÁSI TÖRVÉNY ÉS A GAZDASÁGI BŰNÖZÉS KAPCSOLATA című konferenciára.

Időpont: 2018. május 11. péntek 9:00

Helyszín: Magyarországi Református Egyház Zsinati díszterem

1146 Budapest, Abonyi u. 21.

A konferencia célja az új büntetőeljárási törvény újításainak bemutatásán túl annak vizsgálata, hogy az új Be. milyen lehetséges hatást gyakorol majd a gazdasági bűnözés felderítésére és bizonyítására.

A konferencián való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2018.05.08. (kedd) napjáig a www.kre.hu/ajkkonfcímen szíveskedjen jelezni. A konferenciával kapcsolatos esetleges kérdéseit, illetve észrevételeit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjen elküldeni.

Kérjük, hogy jelen meghívást küldje tovább érdeklődő kollégáinak, ismerőseinek. A konferencia részletes programja a csatolt meghívón megtekinthető.

A nagysikerű rendezvénysorozat korábbi konferenciáiról készült felvételek és kiadványok megtekinthetők az alábbi linkeken:

A költségvetés büntetőjogi védelme című:

 

ONLINE KIADVÁNY

http://www.kre.hu/ajk/images/doc4/konferenciak/A-koltsegvetes-buntetojogi-vedelme.pdf

VIDEÓK:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuOxB6FEQus_OKznChvNhUzr0kU01l4gq

A vállalkozói felelősség büntetőjogi vonatkozásai című:

ONLINE KIADVÁNY:

http://www.kre.hu/ajk/images/doc4/dokumentumok/A_vallalkozoi_felelosseg_buntetojogi_vonatkozasai_kiadvany.pdf

VIDEÓK:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuOxB6FEQus9cbzsPQmRlIJE77R2bUX_o

A gazdálkodással összefüggő bűncselekmények büntetőjogi megítélése című:

VIDEÓK:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLuOxB6FEQus8f2P0NvuZ4G69h6GiIFWei

 Megtisztelő érdeklődésüket megköszönve:

A szervezők

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen képfelvétel készül. A konferenciára való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a közönség részeként Önről felvétel készüljön, és ezt a felvételt a Szervező saját kommunikációs célból felhasználja.

 

Meghívó