Hírek

2018. máj. 25. - 12:15, OBH-admin-4

A megváltozott eljárási szabályokhoz igazodóan valamennyi csődeljárásban, felszámolási eljárásban, adósságrendezési eljárásban, vagyonendezési eljárásban, jog és ténytörlési eljárásban és ezek kifogási eljárásaiban benyújtható elektronikus űrlap 2018. június 24. napjával módosul.

Az ügyfelek visszajelzései alapján az FHM02 és a K02 számú nyomtatványok kivételével valamennyi, a polgári, gazdasági, közigazgatási és munkaügyi peres eljárásban benyújtható elektronikus űrlap 2018. június 24. napjával módosul. A nyomtatványok frissített verziói kisebb hibajavításokat, illetve az ügycsoportok és a címzett bíróságok közötti összerendelési szabályokat tartalmaznak. A P28 számú nyomtatvány javítása lehetővé teszi az űrlaphoz az alábbi dokumentumtípusok csatolását: .asic, .asice, .avi, .bmp, .doc, .docx, .dossier, .dosszie, .eak, .es3, .et3, .etv, .jpeg, .jpg, .m4a, .mp3, .mp4, .nsack, .ods, .odt, .pdf, .png, .tif, .tiff, .txt, .wav, .xlsx.

Az ügyfelek visszajelzései alapján a VH01 számú elektronikus űrlap 2018. június 24. napjával módosul. A nyomtatvány frissített verziója a költségkedvezmények jelölésével kapcsolatos módosításokat tartalmaz.

A nyomtatványok új verziói itt érhetők el.