Hírek

Tisztelt Frankofón/Frankofil Barátaink, Kollégáink, Partnereink,

Kedves Társasági Életet Kedvelő Szegedi Polgárok!

 

Nagy szeretettel invitáljuk Önöket / hívunk Benneteket a hagyományteremtő céllal szerveződő

Első Francia Bálra, amelyet 2019. február elsején 19 órai kezdettel tartunk a szegedi Tisza Hotelben.

A főszervező szegedi Alliance Francaise egyesület mellett a szervezésben részt vesz a Szegedi Tudományegyetem Frankofón Egyetemi központ és a budapesti Francia Nagykövetség is, támogatóink között sorakozik az Igazságügyi Minisztérium, számos intézmény és cég kíséretében.

A Francia Bál doyenje és díszvendége Magyarország legendás franciatanára, Kovács Béla bácsi.

Frankofón védnökeink közül Pascale Andréani nagykövet asszony, Novák Katalin államtitkár asszony és Trócsányi László miniszter úr személyesen is megtisztelik a különleges eseményt.

Vendégeink jó hangulatát zenével, tánccal, finom vacsorával, a Koch Borászat boraival és számos meglepetéssel kívánjuk fokozni.

Bízunk benne, hogy az idei február elseje egy hosszútávú, folytatásra érdemes hagyomány születésnapjaként  rögzül majd Szeged és a Francia Bál Szegedről és távoli városokból, országokból érkező vendégei emlékezetében.

Szeretettel várjuk/várunk a szegedi Tisza Hotelben február elsején!

A belépőjegy ára 13000 Ft, Af tagoknak 9000 Ft (Egy tag két kedvezményes belépőjegyet vásárolhat.)

Fizetés módja:

- átutalásssal : "Alliance Francaise" Szegedi Francia Kulturális Egyesület,  MKB, 10300002-10623096-49020017  közlemény rovatba kérjük a név mellé a  belépő megjegyzést beírni

- készpénzzel: 6720 Szeged, Dugonics tér 2. hétfő, kedd szerda 14-17 vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) való egyeztetés alapján.

 

A közelgő találkozás reményében,

Üdvözlettel:

A Szegedi Alliance Francaise Csapata

 

Meghívó