Hírek

Az Egyesület Igazgatótanácsa elfogadta a MÜBSE 2020. január 1-től hatályos Biztosítási Feltételeit, valamint döntött arról, hogy 2020-ban az egyesületi tagdíj és ügyvédi felelősségbiztosítási díjaink változatlanok maradnak.

 

Részletes 2020. évi díjtájékoztatónk és a 2020. 01-01-től érvényes Biztosítási Feltételünk a www.mubse.hu oldalunkról is letölthető.

Az Üttv. 208.§. (9) pontjában foglaltaknak megfelelően az 1.sz. biztosításnál az ügyvédi felelősségbiztosítás káreseményenkénti limitösszege 12 millió forintra, az éves kártérítési limit  pedig 19,2 millió Ft-ra emelkedik.

 

Az Egyesület 2019. január 1-vel az ügyvédi szakmai felelősségbiztosítás vonatkozásában két új - 50 és 100 millió Ft limitet kínáló - terméket vezetett be.

Az esetlegesen felmerülő magas önrészek elkerülése céljából az Egyesület Igazgatótanácsa 2020.január 1-i hatálybalépéssel elfogadta a MÜBSE Biztosítási Feltételei 1.sz. mellékletének azt a - biztosítottaink számára kedvező - módosítását, amely alapján a 4. és 5. sz. termék esetében fix 1 illetve 2 millió forintos önrészesedést vezetünk be. A módosítás nem érinti a termékek díjait.

Továbbra is lehetőség van a tartamengedményes záradék fenntartására és megkötésére – azon ügyfeleink számára, akik korábban nem éltek vele - hisz ennek választása esetén 6 %-os díjmegtakarítást lehet elérni. A tartamengedményes kedvezmény minden alap- és kiegészítő biztosításra és minden díjfizetési kategóriára kiterjed.

 

Örömmel értesítelek továbbá, hogy elindítottuk a MÜBSE ÜGYVÉDPORTÁLJÁT, ahol a tagjaink kényelmesen, gyorsan intézhetik szakmai felelősségbiztosításához kapcsoló ügyeiket:

-          szerződések megkötése,

-          szerződések módosítása,

-          online díjfizetés,

-          kiegészítő biztosítások kezelése,

-          kedvezményes megoldások igénybevétele

-          igazolások beszerzése.

Szolgáltatásunkat a www.mubse.hu oldalon érhetik el tagjaink.

Ügyvédportálhoz kapcsolódóan egy nyereményjátékot is elindítottunk, ahol azon tagjaink vehetnek részt, akik 2020. január hó 31-ig:

-          regisztrálnak a MÜBSE Ügyvédportálján,

-          végrehajtanak egy tranzakciót, vagy elfogadják a kommunikációs nyilatkozatot és

-          jelzik a nyereményjátékban való részvételi szándékát.

Fentieknek megfelelő tagjaink között 2020 februárban kisorsolunk:

-          50 db, mérték után készített ingre, vagy blúzra és mandzsettagombra vonatkozó utalványt

-           fődíjként pedig egy Lenovo Yoga laptopot, 1 évre szóló Office 365 előfizetéssel