Hírek

Tisztelt Ügyvédnő!Tisztelt Ügyvéd Úr!

 

Az ÜGYVÉDEK LAPJA ONLINE internetes változata, amit a Magyar Ügyvédi Kamara elnökségének kezdeményezésére hoztunk létre, fokozatosan fejleszti szolgáltatását.

 

Elérhető itt:

 

A MÜK elnöksége alapkérését (a nyomtatott Ügyvédek Lapja hozzáférése internetes felületen) kibővítve, 2015. december 31-ig kísérleti jelleggel (mérve az olvasói érdeklődést), ÖT ÚJ SZOLGÁLTATÁST KÍNÁLUNK jelenleg az Ügyvédek Lapja Online változatán  az érdeklődő olvasónak:

 

1. ARCHIVUM. Az Ügyvédek Lapja nyomtatott változatának lappéldányait (folyamatosan töltjük fel a korábbi példányokat is), ezeket az "ARCHIVUM" fülre kattintva lehet megtekinteni. 

 

2. FRISS HÍREKET közlünk folyamatosan 

a) kamarai testületi döntésekről

b) a kamarai közélet területéről,

c) a törvényhozás fejleményeiről,

d) a hazai és a nemzetközi igazságszolgáltatás szakmai területeiről,

e) személyi eseményekről, 

amelyeket a "HÍREK" fülre kattintva lehet elérni. 

 

3. KERESŐ FUNKCIÓT is beépítettünk a rendszerbe, amellyel bármely nyomtatásban (illetve már a honlapra is feltett Ügyvédek Lapja lappéldányokban) és az internetes honlapunkon eddig megjelent bármely szóra, kifejezésre, névre "rá lehet keresni", a "KERESÉS" fülre kattintva.

 

4. HETI HÍRLEVELET KÜLDÜNK (jelenleg: minden péntek reggel) mindazoknak, akik az Ügyvédek Lapja Online oldalán regisztrálnak (egy percnyi idő) és külön jelzik igényüket erre. 

 

5. FÓRUM LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK mindazoknak, akik bármely közleményünkhöz véleményt, megjegyzést szeretnének fűzni, vitát szeretnének kezdeményezni.

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy CSAK REGISZTRÁLÁS UTÁN lehet a honlap teljes anyagához, a Fórum használatához, valamint a Heti Hírlevélhez (ehhez a vonatkozó jogszabályokat is figyelemben tartva, csak külön kérésre lehet) hozzáférni. Mindez csupán egy perces művelet a honlap megfelelő helyén.

 

Úgy gondoljuk, hogy ezzel a korszerű kezdeményezéssel hozzá járulhatunk a honi ügyvéd társadalom szakmai tájékozódása, a hivatásrenden belüli szakmai eszmecsere és nem utolsó sorban a kamarai közélet elmélyítéséhez.

 

KÉRJÜK ÉS VÁRJUK

a) továbbra is az Ügyvédek Lapja nyomtatott változatába szánt írásaikat,

b) az Ügyvédek Lapja Online felületére szánt híreiket, tudósításaikat, közleményeiket,

c) a nyomtatott lapra és az új médiumra vonatkozó észrevételeiket, javaslataikat, ötleteiket.

 

Üdvözlettel

 

Komlós Attila

Ügyvédek Lapja

Ügyvédek Lapja Online

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.