Hírek

 

Fogadják szeretettel az Alliance Française de Szeged francia kulturális egyesület elnökének újévi jókívánságait és az alábbi meghívót a következő társasági eseményre, mely az újévköszöntő pezsgőkostoló lesz január 10-én 18 órakor. 

Íme az esemény leírása:

Amennyiben  részt kívánnak venni ezen a hangulatos estén, jelezzék az Alliance Française felé a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. 

Üdvözlettel, AllianceFrançaise de Szeged 

Kedves Frankofón/Frankofil Barátaink!

Engedjék/engedjétek meg, hogy nagy örömmel és sok szeretettel köszöntsek Mindenkit a 2019-es Új Esztendő elérkeztével.

Megszokott dolog, hogy egy-egy új év hajnalán szép ígéreteket teszünk, amiket azután eszünk ágában sincs betartani... De valahogy mégis, évről-évre megfogadjuk, mi mindent csinálunk majd jobban, mint az előző évben.

Néha, nagy ritkán adódnak kivételek. 2018 januárjában az Alliance Française de Szeged csapata azt fogadta meg, igyekszik közelebb hozni a frankofóniát, s magát Franciaországot szegedi barátaihoz. 2018-ban ez sikerült is... és ez a szerény siker újra arra bátorít bennünket, hogy 2019 január elsején ismét megfogadjuk: még jobban igyekszünk ezt a szép nyelvet és ezt a szép országot megosztani Szeged lakóival. Fogadalmunk betartását minden bizonnyal segíteni fogja a 2019-es jubileumi Nizza-Szeged Évad eseménysorozata.

Kedves Barátaink: Mindenkit sok szeretettel várunk 2019-es kulturális rendezvényeinken, nyelvóráinkon!

Örömökben, vidámságban, egészségben, eredményekben gazdag újévet kívánok,az Alliance Française de Szeged csapata nevében:

Dr. Pálfi György elnök

 

Melléklet