Hírek

Tisztelt Kamarai Tagok!

Folytatjuk azt a szakmai esemény-sorozatot, amely az alternatív szankciók sikeresebb végrehajtásáról szól. Ezúton szeretnénk meghívni Önt és munkatársait a Kontroll és támogatás – az alternatív szankciók sikeresebb alkalmazásának lehetséges irányai címmel, 2023. március 9-én, csütörtökön 15:00 és 18:00 óra között a Közép-európai Egyetem főépületében (1051 Budapest, Nádor utca 15.) megrendezett, nem nyilvános szakmai kerekasztalbeszélgetésre.

A szakmai eszmecserén rövid előadásokat követő beszélgetésekben az alternatív szankciók hatékonyabb végrehajtását célzó gyakorlati javaslatokról lesz szó. A Budapest Esély Nonprofit Kft. munkatársai bemutatják azt a szakmai koncepciót, amelyben alkalmazni lehetne a rehabilitációs foglalkoztatás eredményeit a közérdekű munka végrehajtása során. Végül pedig két pártfogó felügyeletben dolgozó kolléga bemutatja egy nemrégiben Barcelonában megrendezett szakmai eseményen szerzett tapasztalatait.

Úgy véljük, a korábbi szakmai találkozások is igen sikeresek voltak minden szakmai szereplő számára, így reméljük, minél többükkel ismét találkozhatunk.

A meghívó a részletes programtervvel itt elérhető: https://helsinki.hu/wp-content/uploads/2023/02/MHB_meghivo_altern_szankc_szakmai_kerekasztal_230309.pdf

Az eseményre regisztrálni a következő felületen lehet:  https://forms.gle/Ei5BVEcgcZQPKeyu8

Tisztelettel:
Magyar Helsinki Bizottság

Budapest, 2023. február 20.

Magyar Helsinki Bizottság | Hungarian Helsinki Committee

Hungary, 1074 Budapest, Dohány utca 20.

+361 321 4141 | www.helsinki.hu