Hírek

Tisztelt Ügyvéd Kartársnő/Ügyvéd Kartárs!

A Magyar Ügyvédi Kamara ebben az évben szeptember 29 - október 1. között rendezi meg a Bűnügyi Védői Konferenciát, melynek középpontjában a jelenleg hatályos Büntető Törvénykönyv elmúlt 10 évének és a büntetőeljárási törvény elmúlt 5 évének tapasztalati állnak.

Helyszín: HOTEL AZÚR **** (8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2.)

A szakmai konferenciát az Oktatási és Akkreditációs Bizottság nyilvántartásba vette és összesen 9 kreditpontot rendelt az eseményhez.

Az előadók nevét és a programot mellékeljük!!

Egyágyas szobában történő elhelyezéssel: 120.000 Ft/fő/2 éjszaka

Kétágyas szobában történő elhelyezéssel: 70.000 Ft/fő/2 éjszaka

Az ár tartalmazza a félpanziós ellátást, a kávészünetek bekészítésének valamennyi költségét, a Hotel Azúr**** wellness központ használatát (élménymedencék, wellness club finn szaunák, gőzkabin, sókamra, illatkamra, illetve kondi terem használatot.

Amennyiben részt kíván venni a konferencián, úgy kérjük, hogy a "REGISZTRÁLOK" linkre (lentebb) kattintva töltse ki az adatlapot.

A részvételi díjat a MÜKSZOSZ Kft. nevére az 

                                              OTP 11784009-20603942-00000000 

számú számlánkra, a résztvevő(k) nevének megjelölésével, illetve „közleményként” a "Bűnügyi Védői Konferencia" megjelölve kérjük átutalni.

A regisztrálás CSAK a részvételi díj átutalásával együtt történik meg.

A szobák elfoglalására az érkezés napján 14:00 órától van lehetőség. A vendégek a szobákat a távozás napján legkésőbb 10:00 óráig kötelesek elhagyni.

A helyszínen módosított egyágyas szobába történő elhelyezés felárát pótlólag kiszámlázzuk.

REGISZTRÁLOK:  https://docs.google.com/forms/d/13bGVRaVw_isZA3YM4pUUiLXVD_Fu_94DMcZJGwuU6XQ/edit

 

Melléklet